Προσοχής 2022 Guangzhou ομορφιά EXPO που αναβάλλεται διεθνής

September 3, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προσοχής 2022 Guangzhou ομορφιά EXPO που αναβάλλεται διεθνής

                                                    2022 διεθνής ομορφιά EXPO Guangzhou που αναβάλλεται

 

 

Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα επιδημική κατάσταση, έχουμε ακούσει πλήρως κατά τις απόψεις όλων των κομμάτων, και έχουμε αποφασίσει προσεκτικά να αναβάλουμε τη 60η διεθνή ομορφιά EXPO της Κίνας (Guangzhou) που προγραμματίζεται αρχικά να γίνει από τις 4 ως τις 7 Σεπτεμβρίου 2022


Μια καλή έκθεση, ειδικά μια επαγγελματική έκθεση, είναι πραγματικά ένας μικρόκοσμος μιας βιομηχανίας, συχνά άμεσα σχετικός με την ολόκληρη αλυσίδα βιομηχανίας μιας βιομηχανίας. Τα σχέδια μάρκετινγκ πολλών επιχειρήσεων ομορφιάς χρησιμοποιούν την έκθεση ως σημαντικό υπομόχλιο για να προαγάγουν. Επομένως, μόλις σπάσουν οι αλλαγές έκθεσης, αυτό το γενικό σχέδιο για τις επιχειρήσεις, ειδικά για τις επιχειρήσεις που στηρίζονται στις σε μη απευθείας σύνδεση εκθέσεις για να προσελκύσουν την επένδυση, θα είναι ακόμα χειρότερο.

 

Η ομορφιά EXPO της Κίνας (Guangzhou) είναι αυτήν την περίοδο η έκθεση παγκόσμιας μεγαλύτερη επαγγελματική ομορφιάς, και με τα ακαδημαϊκά και εμπορικά συναρπαστικά γεγονότα και τα φόρουμ υψηλών σημείων, που καλύπτουν την μικροϋπολογιστής-επιχείρηση, τις λιανικές, του προσώπου μάσκες, την ιατρική ομορφιά, τη διάστιξη, την προσοχή τρίχας, την τέχνη καρφιών, τον εξοπλισμό ομορφιάς, την ιατρική πλαστική χειρουργική και άλλους θέματα, ειδικά προσκεκλημένη εμπειρογνώμονες, μελετητές, τη βιομηχανία elites, και τα μέλη βιομηχανίας για να μοιραστεί την πιό πρόσφατες τεχνολογία, την αγορά, και τις πληροφορίες τάσης για να βοηθήσει τη βιομηχανία να βρεί τις εμπορικές ευκαιρίες και να πιάσει τις τάσεις αγοράς.


Αν και η έκθεση δεν μπορεί να αρχίσει εγκαίρως, η προώθηση των διάφορων εξοπλισμών ομορφιάς του λέιζερ Lasy δεν θα σταματήσει. Η προώθηση το Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο. Όλες τα σημαντικές όργανα SPA ομορφιάς, τα σαλόνια αλυσίδων, και οι κλινικές δερματολογίας είναι ευπρόσδεκτα να διατάξουν on-line.