Dikkat 2022 Guangzhou Uluslararası Güzellik Fuarı ertelendi

September 3, 2022
hakkında en son şirket haberleri Dikkat 2022 Guangzhou Uluslararası Güzellik Fuarı ertelendi

                                                   2022 Guangzhou Uluslararası Güzellik Fuarı ertelendi

 

Mevcut salgın durumu göz önünde bulundurarak, tüm tarafların görüşlerini tamamen dinledik ve ihtiyatlı bir şekilde, 4-7 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında düzenlenmesi planlanan 60. Çin (Guangzhou) Uluslararası Güzellik Fuarı'nı ertelemeye karar verdik.


İyi bir sergi, özellikle profesyonel bir sergi, aslında bir endüstrinin mikrokozmosudur ve genellikle bir endüstrinin tüm endüstri zinciriyle doğrudan ilişkilidir.Birçok güzellik şirketinin pazarlama planları, sergiyi tanıtım için önemli bir dayanak noktası olarak kullanıyor.Bu nedenle, fuar değiştiğinde, özellikle yatırım çekmek için çevrimdışı sergilere güvenen işletmeler için, işletmeler için genel planı bozacak, daha da kötü olacak.

 

China (Guangzhou) Beauty Expo, hem akademik hem de ticari heyecan verici etkinlikler ve mikro iş, perakende, yüz maskeleri, tıbbi güzellik, dövme, saç bakımı, tırnak sanatı, Güzellik konularını kapsayan üst düzey forumları ile şu anda dünyanın en büyük profesyonel güzellik fuarıdır. ekipman, tıbbi plastik cerrahi ve diğer konular, özel olarak davet edilen uzmanlar, akademisyenler, endüstri elitleri ve endüstrinin içindekiler, endüstrinin iş fırsatları bulmasına ve pazar trendlerini kavramasına yardımcı olmak için en son teknoloji, pazar ve trend bilgilerini paylaşmak üzere.


Sergi zamanında başlayamasa da Lasy lazerin çeşitli güzellik ekipmanlarının tanıtımı durmayacak.Eylül ayındaki promosyon orijinal plana göre uygulanacaktır.Tüm büyük güzellik spa kurumları, zincir salonlar ve dermatoloji klinikleri çevrimiçi sipariş verebilir.