Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd

  • ΚΙΝΑ Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής
Μάρκες Lasylaser
Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος 2003
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Η Co. Lasy Science&Technology Yiwu, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετέχεται στις υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης, παραγωγής, πώλησης και μεταπωλήσεων. Το εργοστάσιό μας ιδρύθηκε το 2003. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε σας τη μηχανή ομορφιάς με υψηλό - ποιότητα, λογικές τιμές, καλή συσκευασία και γρήγοροι υπηρεσία και χρόνος παράδοσης, έτσι ώστε μπορείτε να κάνετε επιχειρήσεις με μας relievedly και ευτυχώς. Εν πάση περιπτώσει, έχουμε την εμπιστοσύνη ότι τα επαγγελματικές προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα ικανοποιήσουν τις υψηλότερες προσδοκίες σας. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τις αμοιβαία ευεργετικές και υγιείς επιχειρησιακές σχέσεις με σας. Προσφέρουμε επίσης το cOem και τις υπηρεσίες ODM στους διανομείς. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν το σχέδιο χρώματος, το σχέδιο λογότυπων, το νέο σχέδιο κάλυψης και το σχέδιο λογισμικού. Παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες. Θα απαντήσουμε σε σας εγκαίρως.

 

Lasylaser ως κύριους κατασκευαστή και προμηθευτή των ελαφρύς-βασισμένων συστημάτων αισθητικής και ιατρικής περίθαλψης στην Κίνα. Τα προϊόντα και η υπηρεσία του είναι ευρέως χρησιμοποιημένα ιδιωτικά νοσοκομεία, καλλυντικές κλινικές, αισθητικό σαλόνι κέντρων και ομορφιάς και stduio Tattoo&PMU με μια μεγάλη σειρά των επεξεργασιών για την αναζωογόνηση δερμάτων, την αφαίρεση τρίχας, την αφαίρεση χρωστικών ουσιών, την αντι-ηλικία καθώς επίσης και τη χάραξη περιγράμματος σωμάτων.

 

Κύρια προϊόντων λέιζερ Lasy * q-διακοπτών ND Yag λέιζερ δερματοστιξιών removal* Pico laser* διόδων λέιζερ τρίχας αφαίρεσης (755nm, 808nm, 1064nm) *SHR IPL DPL ομορφιάς Machine*Fractional του CO2 λέιζερ (κολπική και αναζωογόνηση δερμάτων) * αδυνατίσματος συστημάτων (δημιουργία κοιλότητας, κενό, λέιζερ διόδων, γλυπτό EMS και RF) * HIFU&Thermage&7D υπερήχου (για το αδυνάτισμα ανελκυστήρων και σωμάτων δερμάτων προσώπου) * του προσώπου θεραπεία Machine* άνω και κάτω τελειών δερμάτων removal* δερμάτων care* Hydra magic* αγγειακή analysis* και ούτω καθεξής

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την Κίνα! Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε Yiwu! Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε Lasylaser

 

 

Ιστορία

2003 αρχίζουμε να πωλούμε το λέιζερ ND Yag και IPL τη μηχανή στην εμπορική επιχείρηση
2002 καθιερώσαμε το πρώτο σαλόνι αλυσίδων ομορφιάς – σαλόνι ομορφιάς HONXIN στην πόλη Zhejiang Yiwu
2005 εμείς οργάνωση το κέντρο Ε&Α κυρίως μελέτης και ανάπτυξη IPL της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος λέιζερ και πίνακας ελέγχου του εξοπλισμού ομορφιάς.
2006 αναπτύξαμε επιτυχώς τρία είδη νέας παροχής κύριου ηλεκτρικού ρεύματος.
2007 υπηρεσίες cOem είναι διαθέσιμες για εσωτερικό market.and σχεδόν όλη η διάσημη έναρξη ανεφοδιασμού δερματοστιξιών της Κίνας στο λέιζερ cOem από μας
2008 σχεδόν ο μεταπωλητής 40% Tattoo&PMU θεωρεί τη μηχανή ομορφιάς Lasylaser ως κύριο προμηθευτή μερών κλειδί.
2009 κίνηση Lasylaser προς το νέο εργοστάσιο για την Ε&Α και την παραγωγή των συσκευών όπως IPL ε-ελαφρύ SHR, Q-switched ND: Η αφαίρεση δερματοστιξιών λέιζερ YAG, τρίχα λέιζερ διόδων 808nm αφαιρεί, κλασματικό λέιζερ του CO2, δημιουργία κοιλότητας, νέο εργοστάσιο etc.and περισσότερο από 3000M2 και παίρνει τη SGS εξεταστική έκθεση εργοστασίων.
το 2010, Lasylaser πρόσφερε την υπηρεσία cOem IPL (έντονο παλόμενο φως) για τους κινεζικούς κατασκευαστές όπως το λέιζερ ***, *** Medi, τεχνολογία ***, η οποία έλαβε τις αρκετά καλές ανατροφοδοτήσεις και παίρνει την ιατρική πιστοποίηση CE
20012, αναπτύξαμε μια νέα γενιά της τεχνολογίας IPL+RF (αφαίρεση τρίχας SHR έξοχη), και να θέσει το φως σε μια τεχνολογία RF, να επιλύσουμε εντελώς τις βαθιές ρυτίδες, τα δερμικά σημεία, light-colored villi και τα προβλήματα επεξεργασίας ταυτόχρονα με IPL την επεξεργασία.
20013 Lasylaser ανέπτυξε το 3$ο κλασματικό RF-CO2 λέιζερ παραγωγής που δύναμη 30W, τα οποία οδηγούν την αγορά και κάνουν το CO2 το κλασματικό λέιζερ πολύ δημοφιλές στη μηχανή αγοράς και αντιγράφων HIFU που πολύ δημοφιλής στην αγορά της Κίνας.
2014 Lasylaser παρευρίσκεται επιτυχώς στο Χογκ Κογκ Cosmoprof και καθιερώνει τη νέα επιχειρησιακή σχέση με το companies&beauty σαλόνι περισσότερο από 30
Από την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία, την Αμερική και μέσος-ανατολικά, τα κ.λπ. που ενισχύουν περαιτέρω τη φήμη μας, και παρέχουν τη θετική ανάπτυξη
2016 Lasylaser Inc ανέπτυξε την ανυψωτική μηχανή καινούργιου προσώπου Thermage και έχει τον πράκτορα μηχανή των ΗΠΑ και της Ευρώπης αγοράς και δύο τύπων να πάρει την πιστοποίηση RoHS.
2017 ιατρική και αναπτυγμένη νέα μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ λέιζερ 808nm/810nm διόδων του LS οργάνωσης Yiwu Lasylaser.
2018 Lasylaser που παρευρίσκεται σε Cosmoprof Μπολόνια και παίρνει λίγο περισσότερους πιστούς πελάτες.
2020 ομαλό covid-19 και αναπτύσσουμε επίσης τη μηχανή 7D HIFU&Thermage νέου τύπου και τη μηχανή υδροθεραπείας άνω και κάτω τελειών και αυτό το desion μόνο που έχουμε σε ολόκληρη την αγορά της Κίνας.
2022 ιστοχώρος Lasylaser Alibaba 12 έτη χρυσών μελών και ιστοχώρος κάνω--Κίνα 11 έτη χρυσών μελών.
 
Μέχρι… τώρα συνεχίζουμε και, εργαζόμενος σκληρά για το στόχο του σφαιρικού τοπ κατασκευαστή για τους medical&beauty εξοπλισμούς καλύτερης ποιότητας και της καλύτερης υπηρεσίας μεταπώλησης!!
ΚΙΝΑ Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

 
 
Έχουμε τις υψηλοί - ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα, καθώς επίσης και προηγμένοι γραμμές παραγωγής και εξοπλισμοί. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Κατά μήκος της αυξανόμενης ζήτησης στην αγορά, ικανοποιούμε συνεχώς τους πελάτες με την ενημέρωση των προϊόντων για να βελτιώσουμε τα συστήματα και την ποιότητα prouduction.
 
 
Lasylaser έχουμε μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α στον τομέα για να παρέχουμε στα προϊόντα την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα. Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Διάφοροι τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικοί δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.
 
Έχουμε την επαγγελματική ομάδα τεχνικών όλοι σε αυτήν την περιοχή περισσότερο από που 15 έτη, καλωσορίζουν τους πελάτες από επισκέπτονται σε όλο τον κόσμο το εργοστάσιό μας, και έρευνα εμείς εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, κοιτάζουμε προς τα εμπρός για να σας δώσουμε τις καλές υπηρεσίες!
 
 
Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε δουλεψει σκληρά για να προωθήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τον εκσυγχρονισμό των πωλήσεων εξοπλισμού ομορφιάς, και ενεργά καλλιεργημένος και έχουμε ενισχύσει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης καινοτομίας των υπαλλήλων. Ολικές ανακαίνιση και βελτίωση της αρχικού επιχειρησιακής περιοχής, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, και της σύγχρονης διαχείρισης υπολογιστών. Ελπίδα να καθιερωθούν οι μακροπρόθεσμες συνεργασίες και να κερδηθεί η φήμη αγοράς.
 
Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.
 

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

 

Εάν οποιοσδήποτε ανεπαρκής, παρακαλώ μας στέλνει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μας καλεί ανά πάσα στιγμή.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: το info@lasylasercn.com

Τηλέφωνο γραφείων: 86-579-81028989

Τηλέφωνο Mobile&whatsapp: 86-13375794733

ΚΙΝΑ Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 
 

Η ομάδα μας

Lasylaser έχουμε μια πολύ επαγγελματική ομάδα πωλήσεων που μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία και να απαντήσει σε σας πολύ επαγγελματικές ερωτήσεις, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε πολύ άνετοι προτού να αγοράσετε τα προϊόντα από μας. Όπως είναι γνωστός σε όλοι μας, η υπηρεσία μεταπώλησης είναι η σημαντικότερη σε όλες τις βιομηχανίες. Η επιχείρησή μας Lasylaser έχει δοκιμάσει το καλύτερό μας για να χτίσει μια ομάδα υπηρεσιών μεταπώλησης πολύ επαγγελματική και υψηλός-caliber-μέγιστου σημείου που μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα αποτελεσματικά στο μέλλον.

ΚΙΝΑ Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Αφήστε ένα μήνυμα