Ποιο πλεονέκτημα Picosecond της μηχανής ομορφιάς αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ;

August 21, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιο πλεονέκτημα Picosecond της μηχανής ομορφιάς αφαίρεσης δερματοστιξιών λέιζερ;

Τώρα πολλή κλινική και η έναρξη σαλονιών ομορφιάς για να αγοράσουν ένα picosecond το λέιζερ Machine.It είναι μπορούν πραγματικά να αυξήσουν την επιχείρηση.

Σήμερα μιλάμε κάποιο πλεονέκτημα της αφαίρεσης δερματοστιξιών picolaser και τα οφέλη της picosecond επεξεργασίας λέιζερ:
ελάχιστος χρόνος διακοπής
Δέρμα βοηθειών αναδημιουργηθε'ν
Αφαίρεση των δερματοστιξιών, των σημείων ηλικίας, του melasma και των χρωματισμένων τραυμάτων
Μειώστε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Το cWho μπορεί να λάβει picosecond την επεξεργασία λέιζερ;
Picosecond τα λέιζερ είναι FDA-approved και ασφαλή για τη χρήση σε όλους τους τύπους δερμάτων. (Contraindicated στους ασθενείς με την επιληψία, την εγκυμοσύνη ή τη γαλακτοπαραγωγή)

Είναι picosecond ο εξοπλισμός λέιζερ ασφαλής;
Picosecond τα λέιζερ έχουν το λιγότερο κίνδυνο. Picoseconds είναι ασφαλέστερα από τα παραδοσιακά λέιζερ.

Ποιες είναι οι παρενέργειες picoseconds;
Οι παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν την προσωρινή ερυθρότητα και τη διόγκωση επί του τόπου επεξεργασίας. Η ερυθρότητα υποχωρεί συνήθως μέσα σε 3 ώρες, αλλά μπορεί να διαρκέσει μέχρι 24 ώρες σε ορισμένες περιπτώσεις. Μερικοί πελάτες αναπτύσσουν μερικά άσπρα σπυράκια μετά από την πρώτη επεξεργασία. Αυτό είναι μια εμπρηστική αντίδραση του δέρματος, το οποίο μπορεί να ανακτηθεί με την εφαρμογή της μάσκας για τρεις διαδοχικές ημέρες. Συνήθως, το ανεπιθύμητο hyperpigmentation μπορεί να εφαρμοστεί ελαφριά (λευκαίνοντας) κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και μπορεί να σκουρύνει κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών πρίν εξαφανίζεται.

Πόσο καιρό picosecond η επεξεργασία παίρνει; Πότε θα δω τα αποτελέσματα;
Ανάλογα με την περιοχή στόχων, η επεξεργασία μπορεί να πάρει 30-45 λεπτά. Οι περισσότεροι ασθενείς απαιτούν τις πολλαπλές αγωγές για να εξετάσουν πλήρως τις ανησυχίες τους. Εντούτοις, το δέρμα θα φανεί αναζωογονημένο μετά από δύο εβδομάδες της επεξεργασίας.

Πότε μπορώ να επιστρέψω στις κανονικές δραστηριότητές μου μετά από picosecond τη χρωστική ουσία λέιζερ και την επεξεργασία αφαίρεσης δερματοστιξιών;
Συνολικά, picosecond το λέιζερ δεν απαιτεί πολύ χρόνο διακοπής. Συστήνουμε την επίμονη δραστηριότητα για τις πρώτες 24 ώρες.

Πώς προετοιμάζομαι για picosecond την επεξεργασία λέιζερ;

◆Μην εκθέστε στον ήλιο μέσα δύο εβδομάδες πριν και μετά από την επεξεργασία.
◆Μην χρησιμοποιήστε τα προϊόντα ορμονών ή τα λειτουργικά προϊόντα φροντίδας δέρματος μέσα σε έξι μήνες πριν και μετά από την επεξεργασία.
◆Μην χρησιμοποιήστε το ζεστό νερό στην περιοχή επεξεργασίας την ημέρα μετά από την επεξεργασία, ή λούστε τις καυτές ανοίξεις και τις σάουνες, και καθαρίστε με το θερμό ή κρύο νερό.
◆Μην φάτε τα πικάντικα τρόφιμα, θαλασσινά, φωτοευαίσθητα τρόφιμα, τρόφιμα πλούσια σε ιόντα χαλκού Β μέσα σε μια εβδομάδα μετά από την επεξεργασία.
◆Αφότου εμφανίζονται η επεξεργασία, η τοπική ερυθρότητα και η διόγκωση, εφαρμόστε μια εβδομάδα να ενυδατώσει και να επισκευάσει τη μάσκα μετά από την εφαρμογή πάγου εγκαίρως.
◆Ο μεταβολισμός μελανίνης θα επιταχύνει μετά από την επεξεργασία, και η μελανίνη είναι πιό ενεργός, έτσι πρέπει να δώσετε προσοχή στην προστασία ήλιων.
◆Εάν υπάρχει σχηματισμός κρουστών μετά από την επεξεργασία, να είστε βέβαιος να επιτρέψει στην κρούστα για να πέσει μακριά φυσικά για να αποφύγει τη χρώση.
◆Μερικοί φιλοξενούμενοι θα έχουν μερικά άσπρα σπυράκια μετά από την πρώτη επεξεργασία. Αυτό είναι μια εμπρηστική αντίδραση του δέρματος, και μπορεί να ανακτηθεί με την εφαρμογή της μάσκας για τρεις διαδοχικές ημέρες.