De Internationale Schoonheid uitgestelde Expo van aandachts 2022 Guangzhou

September 3, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over De Internationale Schoonheid uitgestelde Expo van aandachts 2022 Guangzhou

                                                    2022 de Internationale Schoonheid uitgestelde Expo van Guangzhou

 

 

Gezien de huidige epidemische situatie, hebben wij volledig aan de adviezen van alle partijen geluisterd, en voorzichtig beslist de Internationale die Schoonheid Expo 60ste van China (Guangzhou) oorspronkelijk uit te stellen wordt gepland om worden gehouden vanaf 4 aan 7 September, 2022


Een goede tentoonstelling, vooral een professionele tentoonstelling, is eigenlijk een microkosmos van de industrie, vaak direct met betrekking tot de volledige de industrieketen van de industrie. De marketing plannen van vele schoonheidsbedrijven gebruiken de tentoonstelling als belangrijk steunpunt om te bevorderen. Daarom zodra de tentoonstellingsveranderingen, het het algemene plan voor ondernemingen zullen breken, vooral voor ondernemingen die zich op off-line tentoonstellingen baseren om investering aan te trekken, zal het nog slechter zijn.

 

De Schoonheid Expo van China (Guangzhou) is momenteel de grootste professionele de schoonheidstentoonstelling van de wereld, met zowel academische als commerciële opwindende gebeurtenissen en high-end forums, die micro-zaken, kleinhandels, gezichtsmaskers, medische schoonheid, het tatoeëren, haarverzorging, spijkerkunst, Schoonheidsmateriaal, medische plastische chirurgie en andere onderwerpen, speciaal uitgenodigde deskundigen, geleerden, de industrieelites, en de industrieinsiders bespreken om de recentste technologie, de markt, en de tendensinformatie te delen om de industrie te helpen bedrijfskansen vinden en markttendensen begrijpen.


Hoewel de tentoonstelling niet kan op tijd beginnen, zal de bevordering van divers schoonheidsmateriaal van Lasy-laser niet ophouden. De bevordering in September zal volgens het oorspronkelijke plan worden uitgevoerd. Iedereen met specialisatie studeert de instellingen van het schoonheidskuuroord, kettingssalons af, en de de dermatologieklinieken zijn welkom om online tot opdracht te geven.