Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd

  • CHINA Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • CHINA Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Lasylaser
Aantal werknemers >100
Jaarlijkse omzet 5000000-10000000
Opgericht Jaar 2003
Export pct 80% - 90%

Inleiding

Co. van Yiwulasy Science&Technology, Ltd is een high-tech bedrijf belast met onderzoek en ontwikkelings, productie, verkoop en naverkoop de diensten. Onze fabriek werd opgericht in 2003. Onze opdracht moet u de schoonheidsmachine met hoogte aanbieden - kwaliteit, redelijke prijzen, goede verpakking en de snelle dienst en levertijd, zodat u zaken met ons kunt relievedly en gelukkig doen. In elk geval, hebben wij vertrouwen dat onze professionele producten en diensten uw hoogste verwachtingen zullen ontmoeten. Wij verheugen ons op het vestigen van wederzijds voordelige en gezonde zakelijke relaties met u. Wij bieden OEM en ODM ook de diensten aan verdelers aan. Onze diensten omvatten kleurenontwerp, embleemontwerp, nieuw dekkingsontwerp en softwareontwerp. Gelieve te aarzelen niet om ons voor verdere informatie te contacteren. Wij zullen op tijd antwoorden op u.

 

Lasylaser als belangrijke fabrikant en leverancier van licht-gebaseerde esthetische en medische behandelingssystemen in China. Zijn producten en dienst worden wijd gebruikt in de privé ziekenhuizen, kosmetische klinieken, esthetische centra en schoonheidssalon en Tattoo&PMU-stduio met een grote waaier van behandelingen voor huidverjonging, haarverwijdering, pigmentverwijdering, anti-leeftijd evenals lichaam het de contouren aangeven van.

 

De producten * q-Schakelaar van de Lasylaser de Hoofd van de de lasertatoegering van Nd Yag van de de Diodelaser van Pico removal* laser* van de het haarverwijdering van de Schoonheidsmachine*fractional (755nm, 808nm, 1064nm) *SHR IPL DPL van het de laser (vaginale en huidverjonging) * Vermageringsdieet van Co2 van de de systemen (cavitatie, vacuüm, diodelaser, EMS-beeldhouwwerk en rf) * HIFU&Thermage&7D ultrasone klank van de huidcare* Hydra magic* Vasculaire removal* (voor de lift en het lichaamsvermageringsdieet van de gezichtshuid) * Gezichts van de de Huid analysis* Dubbelpunt Therapie Machine*and zo

Welkom om China te bezoeken! Welkom om Yiwu te bezoeken! Welkom om Lasylaser te bezoeken

 

 

Geschiedenis

2003 beginnen wij om de Laser van Nd Yag en IPL Machine aan handelsmaatschappij te verkopen
2002 vestigden wij de eerste Schoonheidsketen Salon – HONXIN-Schoonheidssalon in Yiwu-Stad Zhejiang
2005 wij opstelling het R&D-centrum hoofdzakelijk voor studie en het ontwikkelen van IPL van de Laservoeding en controle raad van schoonheidsmateriaal.
2006 ontwikkelden wij met succes drie soorten nieuwe hoofdvoeding.
De 2007 OEM diensten zijn beschikbaar voor binnenlandse market.and bijna al begin van de de tatoegeringslevering van China beroemd aan OEM laser van ons
2008 bijna beschouwt reseller van 40% Tattoo&PMU Lasylaser-Schoonheidsmachine als belangrijkste essentiële onderdelenleverancier.
2009 Lasylaser-beweging aan nieuwe fabriek voor R&D en productie van apparaten zoals IPL e-Lichte SHR, Q-switched Nd: YAG-de Verwijdering van de Lasertatoegering, 808nm-het Haar van de Diodelaser verwijdert, Verwaarloosbare Co2-laser, Cavitatie, de nieuwe fabriek van etc.and meer dan 3000M2 en krijgt het SGS fabriek het testen rapport.
2010, Lasylaser bood OEM de dienst van IPL (Intens Gepulseerd Licht) voor Chinese Fabrikanten zoals ***- Laser, *** Medi, ***- Technologie aan, die vrij goede terugkoppeling ontving en medische Ce-certificatie krijgt
20012, ontwikkelden wij een nieuwe generatie van IPL+RF-technologie (Super het haarverwijdering van SHR), en licht aan een rf-technologie plaatsen, volledig de diepe rimpels, de huidvlekken, de lichte villi en behandelingsproblemen tegelijk met IPL behandeling oplossen.
20013 Lasylaser ontwikkelde 3de rf-Co2 van de generatie Verwaarloosbaar Laser dat 30W-macht, wat de markt leiden en tot Co2 verwaarloosbare laser zeer populair in de markt en Exemplaarhifu machine maken die zeer populair in de Markt van China.
2014 woont Lasylaser met succes Hongkong Cosmoprof bij en vestigt nieuwe zakelijke relatie met companies&beauty salon meer dan 30
Van Europa, Azië, Australië, Amerika en medio-in het oosten, verstrekken enz. die verder onze reputatie verbeteren, en positieve ontwikkeling
2016 Lasylaser Inc ontwikkelde de het nieuwe gezichts opheffende machine van Thermage en hebben agent in de markt van de V.S. en van Europa en twee typemachine RoHS-certificatie krijgen.
2017 de opstellingsls van Yiwu Lasylaser Medische en ontwikkelde nieuwe van het de Laserhaar van de Diodelaser 808nm/810nm de verwijderingsmachine.
2018 krijgt Lasylaser die Cosmoprof Bologna bijwoont en wat meer loyale cliënten.
2020 Gelijke covid-19 en wij ontwikkelen nieuwe typemachine 7D HIFU&Thermage en ook de Machine van de Dubbelpuntwatergeneeskunde en dit desion slechts wij in de gehele Markt van China hebben.
2022 de website van Lasylaser Alibaba 12 jaar gouden lid en website maken-in-China 11 Jaar gouden lid.
 
Tot nu… houden wij bestuderend en verbeterend, hard werkend voor het doel van globale hoogste fabrikant voor het medical&beauty materiaal van een betere kwaliteit en de betere naverkoopdienst!!
CHINA Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

 
 
Wij hebben hoogte - kwaliteits professionele producten, evenals geavanceerd productregelen en materiaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Langs de stijgende markteisen, stellen wij onophoudelijk klanten door producten tevreden bij te werken om prouductionsystemen en kwaliteit te verbeteren.
 
 
Wij Lasylaser hebben een professioneel R&D-team op het gebied om producten van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien. In binnen- en buitenland het samenwerken met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen. De een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.
 
Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 15 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze fabriek welkom heet, en onderzoek ons als u om het even welke behoeften hebt, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!
 
 
In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van de verkoop van het schoonheidsmateriaal te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.
 
Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.
 

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

 

Als om het even welke onbevredigend, gelieve ons met de elektronische post verstuurt of ons op elk ogenblik te roepen.

E-mailadres: info@lasylasercn.com

Bureautelefoon: 86-579-81028989

Mobile&whatsapptelefoon: 86-13375794733

CHINA Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Bedrijfsprofiel 0

 
 

Ons Team

Wij Lasylaser hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf Lasylaser heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

CHINA Yiwu Lasy Science &Technology Co,.Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Laat een bericht achter