Welk Voordeel van van de de Tatoegeringsverwijdering van de Picosecondelaser de Schoonheidsmachine?

August 21, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Welk Voordeel van van de de Tatoegeringsverwijdering van de Picosecondelaser de Schoonheidsmachine?

Nu zijn Vele Kliniek en begin van de Schoonheidssalon om één picosecondelaser Machine.It te kopen werkelijk kunnen de zaken verhogen.

Vandaag spreken wij wat voordeel van de verwijdering van de picolasertatoegering en zijn voordelen van de behandeling van de picosecondelaser:
minimale onderbreking
Geregenereerde hulphuid
Verwijdering van tatoegeringen, leeftijdsvlekken, melasma en met pigment gekleurde letsels
Verminder fijne lijnen en rimpels

Who kan de behandeling van de picosecondelaser ontvangen?
De picosecondelasers zijn FDA-approved en veilig voor gebruik op alle huidtypes. (Contraindicated in patiënten met epilepsie, zwangerschap of lactatie)

Is het materiaal van de picosecondelaser veilig?
De picosecondelasers hebben het minste risico. De picoseconden zijn veiliger dan traditionele lasers.

Wat zijn de bijwerkingen van picoseconden?
De bijwerkingen kunnen tijdelijke roodheid en het zwellen bij de behandelingsplaats omvatten. De roodheid zakt gewoonlijk binnen 3 uren, maar kan tot 24 uren in sommige gevallen duren. Sommige cliënten ontwikkelen sommige witte pukkels na de eerste behandeling. Dit is een ontstekingsreactie van de huid, die kan worden teruggekregen door het masker drie opeenvolgende dagen toe te passen. Gewoonlijk, kan ongewenste hyperpigmentation licht (wittend) tijdens behandeling worden toegepast en kan in de loop van de volgende 24 uren verdonkeren alvorens te verdwijnen.

Hoe lang duurt de picosecondebehandeling? Wanneer ik resultaten zal zien?
Afhankelijk van het doelgebied, kan de behandeling 30-45 minuten vergen. De meeste patiënten vereisen veelvoudige behandelingen om hun zorgen volledig te richten. Nochtans die, zal de huid na twee weken van behandeling wordt verfrist kijken.

Wanneer kan ik naar mijn normale activiteiten na het pigment van de picosecondelaser en de behandeling van de tatoegeringsverwijdering terugkeren?
Globaal, vereist de picosecondelaser veel onderbreking niet. Wij adviseren vermijdend zware activiteit voor de eerste 24 uren.

Het Hoe kan ik treft voor de behandeling van de picosecondelaser voorbereidingen?

◆Stel niet aan de zon binnen twee weken before and after behandeling bloot.
◆Gebruik hormoonproducten of de geen functionele producten van de huidzorg binnen zes maanden before and after behandeling.
◆Gebruik geen warm water op het behandelingsgebied op de dag na behandeling, of baad in de hete lentes en sauna's, en maak met warm of koud water schoon.
◆Eet geen kruidig voedsel, zeevruchten, fotogevoelig voedsel, voedselrijken in B-koperionen binnen één week na behandeling.
◆Nadat de behandeling, de lokale roodheid en het zwellen verschijnen, pas een week van op tijd toe het bevochtigen van en het herstellen van masker na ijstoepassing.
◆Het melaninemetabolisme zal na behandeling versnellen, en de melanine is actiever, zodat moet u aandacht aan zonbescherming besteden.
◆Als er korstvorming na behandeling is, ben zeker om de korst toe te staan natuurlijk weg vallen vermijden verlatend pigmentatie.
◆Sommige gasten zullen sommige witte pukkels na de eerste behandeling hebben. Dit is een ontstekingsreactie van de huid, en het kan worden teruggekregen door het masker drie opeenvolgende dagen toe te passen.