Γιατί πρέπει να κάνουμε την πλήρη σύνοδο επεξεργασίας της αφαίρεσης τρίχας λέιζερ

August 19, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί πρέπει να κάνουμε την πλήρη σύνοδο επεξεργασίας της αφαίρεσης τρίχας λέιζερ

Η αφαίρεση τρίχας λέιζερ είναι μια μεγάλη διαδικασία που κάνει, ειδικά εάν μισείτε και όπως τους περισσότερους άνδρες και γυναίκες, αλλά δεν είναι πραγματικά τόσο απλό όπως πηγαίνοντας μέσα για μια επεξεργασία και έχοντας ποτέ την τρίχα αυξηθείτε πάλι. Στην πραγματικότητα, παίρνει συχνά περισσότερες από μια επεξεργασίες αφαίρεσης τρίχας λέιζερ για την πλήρη επιτυχία.

Για να καταλάβετε γιατί περισσότερες από μια επεξεργασίες απαιτούνται, πρέπει πρώτα να καταλάβετε πώς η αφαίρεση τρίχας λέιζερ λειτουργεί. Ένα ελαφρύ λέιζερ χρησιμοποιείται για να βλάψει ή να καταστρέψει το θυλάκιο τρίχας, με να χωρίσει σε ζώνες μέσα στη χρωστική ουσία του αφαίρεσης της τρίχας. Η ζημία που γίνεται στο θυλάκιο τρίχας με μια επεξεργασία είναι ελάχιστη. Παίρνει συνήθως τουλάχιστον δύο έως τρεις συνόδους επεξεργασίας για να αφαιρέσει την τρίχα και regrowth καθυστέρησης.

Επιπλέον, μπορείτε ακόμα να χρειαστείτε τις επεξεργασίες αφαίρεσης τρίχας λέιζερ στο μέλλον. Τα θυλάκια τρίχας είναι μόνο χαλασμένα, όχι εντελώς καταστρεμμένος στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτός σημαίνει ότι τελικά το θυλάκιο θα αυξηθεί τη νέα τρίχα. Εντούτοις, συχνότερα παίρνετε τις επεξεργασίες συντήρησης, και περισσότεροι τους ότι παίρνετε, ο μακρύτερος εσείς θα είναι σε θέση να πάνε μεταξύ των επεξεργασιών έως ότου τελικά δεν αυξάνεται πίσω η τρίχα.

Εάν ενδιαφέρεστε για την έναρξη αυτής της διαδικασίας με μας, μας ελάτε σε επαφή με σήμερα για έναν διορισμό.