Γιατί πρέπει να κάνουμε την αφαίρεση τρίχας λέιζερ

August 17, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί πρέπει να κάνουμε την αφαίρεση τρίχας λέιζερ

Γιατί πρέπει να κάνουμε την αφαίρεση τρίχας λέιζερ

Κάτι σας κρατά από να δοκιμάσει την αφαίρεση τρίχας λέιζερ; Πολλές γυναίκες δεν αισθάνονται δικαιολογημένες στη κατανάλωση χρημάτων ακριβώς έτσι ώστε δεν ειναι απαραίτητο να ξυρίσουν άλλα, αλλά υπάρχουν πολλά οφέλη στην αφαίρεση τρίχας λέιζερ πέρα από ακριβώς να ξεφορτωθούν μια μισημένη μικροδουλειά. Εδώ είναι μερικοί.

Να είστε έτοιμος χωρίς προειδοποίηση

Το αντιμετωπίστε. Κανένας δεν επιθυμεί να ξυρίσει, και λίγοι άνθρωποι το κάνουν εάν αισθάνονται ότι μπορούν να μείνουν ατιμώρητοι με τους. Αλλά αυτός σημαίνει ότι όταν παίρνετε μια αιφνιδιαστική πρόσκληση, πρέπει να ανακατώσετε για να ξυρίσετε προτού να βγείτε. Το ξύρισμα σε μια βιασύνη μπορεί να αφήσει τις περικοπές και τις εγκοπές και να σας δώσει το έγκαυμα ξυραφιών. Αλλά με την αφαίρεση τρίχας λέιζερ, το δέρμα σας είναι γυμνό και έτοιμο ανά πάσα στιγμή.

Λιγότερες παρενοχλήσεις ξυρίσματος

Το ξύρισμα είναι μια παρενόχληση όλες από μόνο του, ακόμα κι αν έχετε το τέλειο, ελαστικό δέρμα. Εάν έχετε το ευαίσθητο δέρμα, εξετάζετε πιθανώς αρκετά την περισσότερες δυσχέρεια και ταλαιπωρία. Εάν παίρνετε την αφαίρεση τρίχας λέιζερ, δεν θα έχετε την παρενόχληση της εύρεσης ακριβώς των σωστών προϊόντων ξυρίσματος ή λήψη των πολλαπλάσιων μέτρων για να προστατεύσετε το δέρμα σας.

Εμπιστοσύνη

Δεν υπάρχει τίποτα που τρομάζει από αυξάνοντας το βραχίονά σας δημόσια και αμέσως σκεπτόμενος, «ξύρισα τα κοιλώματά μου σήμερα;» Και, φυσικά, δεν θέλετε να είστε προφανείς και να προσπαθήσετε να κοιτάξετε. Κάτι παρεμφερή μπορούν εντελώς να τινάξουν την εμπιστοσύνη σας σε μια συνέντευξη ή κατά μια ημερομηνία. Η αφαίρεση τρίχας λέιζερ σας δίνει την εμπιστοσύνη όλη την ώρα.

Σκέψη άλλα πράγματα

Όταν δεν χειρίζεστε τα αιχμηρά αντικείμενα, μπορεί να είναι πολύ ευχάριστο να σκεφτεί άλλα πράγματα ενώ περνάτε από τη ρουτίνα υγιεινής σας. Οι δραστηριότητές σας που παίρνουν έτοιμες για την ημέρα όπως το βούρτσισμα των δοντιών, ο προσδιορισμός της τρίχας, η ενυδάτωση, και να ισχύσουν makeup, μπορούν συνήθως να γίνουν χωρίς πολλή σκέψη. Μπορεί να είναι ένας μεγάλος χρόνος να αφεθεί ακριβώς το μυαλό σας να περιπλανηθεί, ή στον καταιγισμό ιδεών εκείνο το πρόβλημα που είναι ενοχλώντας σας. Δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε ότι κατά την ξύρισμα.

Χρόνος αποταμίευσης για άλλα προγράμματα

Έχετε σκεφτεί πάντα για πόσο χρόνο ξοδεύετε το ξύρισμα; Παίρνει έναν μέσο όρο 10 λεπτών για να ξυρίσει ακριβώς τα πόδια σας. Εάν ξυρίζετε κάθε δεύτερη μέρα, οι οποίοι σημαίνουν ότι κάθε χρόνο ξοδεύετε:

  • 1.825 λεπτά
  • Σχεδόν 31 ώρες
  • ημέρες 1 ½

Υπάρχει πολύς ότι μπορείτε να πάρετε γίνονται κατά τη διάρκεια εκείνου του χρόνου εάν δεν ειναι απαραίτητο να ξυρίσετε. Σκεφτείτε για αυτά τα πράγματα ότι θα μπορούσατε να κάνετε σε αυτό 10 λεπτά:

  • Πλύσιμο χεριών ένα φορτίο των πιάτων
  • Πάρτε έξω τα απορρίμματα
  • Ενδύματα κίνησης από το πλυντήριο στο στεγνωτήρα
  • Ντους
  • Ιματισμός σιδήρου
  • Σκουπίστε ένα δωμάτιο με ηλεκτρική σκούπα
  • Καθαρίστε μια τουαλέτα
  • Παίξτε ένα παιχνίδι που χαλαρώνει
  • Διαβάστε ένα κεφάλαιο ενός βιβλίου

Εάν ενδιαφέρεστε για την αφαίρεση τρίχας λέιζερ για όλα αυτά τα οφέλη και περισσότερους, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για έναν διορισμό.

Επαγγελματικό εργοστάσιο Lasylaser της μηχανής ομορφιάς αφαίρεσης τρίχας λέιζερ και μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο λέιζερ επιλογής που εγκαθιστούν το σαλόνι